HOTEL AMPHORA

Smješten na plaži Žnjan, rekreacijskoj zoni u gradu Splitu s pogledom na Jadransko more, hotel Amphora nudi panoramski pogled na more i obalu Dalmacije.

Obavijest: Ljubazno obavještavamo naše goste da se na plaži Žnjan u blizini našeg hotela tijekom 2024. godine izvode građevinski radovi. Iako to može rezultirati povremenom prisutnošću kamiona i strojeva u tom području, uvjeravamo vas da će svi hotelski sadržaji ostati u potpunosti operativni, uključujući pristup plaži ispred hotela.

STANDARD ROOM WITH BALCONY

Standardna soba sadrži sve što vam je potrebno za odmor. Standardna soba nudi flat-screen satelitski TV, telefon, minibar i sef. Gosti mogu birati između king-size kreveta ili bračnog kreveta. Kupaonica je opremljena kadom, visokokvalitetnim toaletnim potrepštinama, ogrtačima, papučama, ručnicima i sušilom za kosu.

SUPERIOR SEA VIEW ROOM

Superior soba s pogledom na more ima do 28 m². Suvremeno uređene sobe opremljene su flat-screen TV-om, besplatnom Wi-Fi vezom, personaliziranom kontrolom temperature, elektronskim sefom, minibarom i sušilom za kosu. Soba s fantastičnim pogledom s balkona. Neka vam jutra budu ugodna poput vas.

DELUXE SEA VIEW ROOM

Soba s prostranim pogledom na more do 36 m². Suvremeno uređene sobe opremljene su flat-screen TV-om, besplatnom Wi-Fi vezom, personaliziranom kontrolom temperature, elektronskim sefom, mini barom i sušilom za kosu. Soba s kutnim balkonom.

EXECUTIVE SUITE

Suite s jednom spavaćom sobom i odvojenim dnevnim boravkom. Prostrani suite s pogledom na more do 57 m² na izvršnom katu. Suvremeno uređene sobe opremljene su flat-screen TV-om, besplatnom Wi-Fi vezom, personaliziranom kontrolom temperature, elektronskim sefom, mini barom i sušilom za kosu. Soba s balkonom.

AMPHORA SUITE

Suite s jednom spavaćom sobom i odvojenim dnevnim boravkom. Prostrani suite s pogledom na more do 40 m². Terasa s jacuzzijem i ležaljkama za sunčanje. Suvremeno uređene sobe opremljene su flat-screen TV-om, besplatnom Wi-Fi vezom, personaliziranom kontrolom temperature, elektronskim sefom, mini barom i sušilom za kosu. Soba s balkonom.

PREMIUM SUITE

Suite s jednom spavaćom sobom, odvojenim dnevnim boravkom i kaučem na razvlačenje. Prostrani suite s pogledom na more do 60 m². Kutni balkon s pogledom na more i ležaljkama za sunčanje. Suvremeno uređene sobe opremljene su flat-screen TV-om, besplatnom Wi-Fi vezom, personaliziranom kontrolom temperature, elektronskim sefom, mini barom i sušilom za kosu. Soba s balkonom.

AMPHORA PREMIUM SUITE

Suite s jednom spavaćom sobom i odvojenim dnevnim boravkom. Prostrani suite s pogledom na more do 61 m². Terasa s jacuzzijem i ležaljkama za sunčanje. Suvremeno uređene sobe opremljene su flat-screen TV-om, besplatnom Wi-Fi vezom, personaliziranom kontrolom temperature, elektronskim sefom, mini barom i sušilom za kosu. Soba s balkonom.

SPA & FITNESS

Amphora - Oleum Spa

Oleum Wellness & SPA nudi regionalizirane i holističke tretmane za zdraviji način života. Okružen zelenilom i mirisima dalmatinske obale, idealno je mjesto za ljubitelje wellnessa koji žele uživati u potpunoj privatnosti.

Every day from 8 am – 10 pm

Smphora - Fitness Centar

Moderni fitness centar, opremljen prema najvišim standardima njege tijela, besplatan je za korištenje svim gostima hotela svaki dan.

RESTORAN & BAR

AMPHORA HOTEL

Uživajte u vrhunskom gastronomskom doživljaju u restoranu Amphora uz show cooking i autentičnu kuhinju. Divite se prekrasnim zalascima sunca u baru Amphora Oleum i opustite se na prostranoj terasi bara Amphora Galia.

DOGAĐAJI

Amphora hotel

Hotel Amphora, smješten na plaži u Splitu, idealno je radno okruženje za poslovne ljude. Sve dvorane su opremljene vrhunskom audio-video opremom (projektori, mikrofoni, zvučni sustav), cateringom za do 300 osoba, opuštajućim wellness prostorom i drugim sadržajima.

KAKO DO NAS?

Amphora & AMPHORA’S GARDEN

Front desk

Spa

Guest relations